» Finns inte låten på spotify?

Jag har börjat störa mig på att vissa låtar inte finns på spotify, ugh det är jätte jobbigt när man ska lyssna i hörlurarna! Som te x She's not me - Zara Larsson. Den är superbra men finns tyvärr inte att hitta på spotify. Då har jag tittat fram 2 knep som man kan använda. (Funkar bara till iphone)
 
1. Ladda ner låten till itunes.
Det är superlätt att ladda ner låtar från youtube. Du går in här klistar in webbadressen (från youtube klippet) och sen laddar du ner låten. Överför den till itunes och synkar med mobilen. Det kanske låter svårt men efter ett tag lär man sig ;) På hemsidan finns det ett klipp som visar exakt hur du gör!
 
2. Lyssna på Safari.
När du går in på youtube söker på en låt och sen låser mobilen så stängs musiken av. Och då kan du gå in på Youtube, eller någon annan sida som lakt upp videoklippet med låten du vill höra. Sätt på klippet. Lås mobilen. Sedan dubbelklickar du på hemknappen och klickar på play. Supersmidigt. Så kan du lätt höra din favoritlåt som inte finns på spotify. 
 
Om du är inne på iphonen så kan du prova nu, klicka på play. Sedan låser du mobilen, dubbelklicka hemknappen och sedan playar du.
Lycka till, ha en bra dag :) Hoppas det hjälpte dig!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo